محل تبلیغ شماست

Search

راهنمای خرید ماشین لباس شویی

راهنمای خرید ماشین لباس شویی

در این مطلب میخوانیم

راهنمای خرید ماشین لباس شویی

امروزه یکی از ضروری ترین و پای ثابت اساس هر خانه ای ماشین لباس شویی می باشد. لباس شویی ها از لحاظ ظرفیت، شکل، مدل های شستشو و بسیاری از موارد دیگر تفاوت داشته و به همین خاطر مدل های زیادی در بازار وجود دارد که می توانند شما را هنگام انتخاب و خرید گیج کنند. در ادامه این مقاله می خواهیم تمامی این موارد شرح بدهیم تا شما بتوانید با آگاهی، دانش بیشتر و بینش بهتری، مناسب ترین ماشین لباس شویی را برای خود انتخاب کرده و خریدی رضایت بخش داشته باشید.

دسته بندی های اصلی ماشین های لباس شویی :

ماشین های لباس شویی به طور کلی به دو دسته اتومات و نیمه اتومات تقسیم می شوند که هر کدام از این دسته ها هم به دسته های دیگری مانند درب از جلو، درب از بالا، دو قلو و … تقسیم بندی می شوند. در ادامه به تفاوت و مزایا و معایب این دسته بندی ها خواهیم پرداخت.

ماشین های لباس شویی درب از جلو :

مشهور ترین و پر فروش ترین مدل های ماشین لباس شویی درب از جلو باز هستند. در این مدل تمامی دکمه ها، به علاوه درب ماشین در جلوی دستگاه قرار دارند. از لحاظ مصرف انرژی نیز این مدل ها از سایر مدل های ماشین لباس شویی مصرف کمتری دارند. صدای مدل های دارای درب جلو کمتر از سایر مدل ها می باشد و برنامه هایی که برای شستشو ارائه می دهد نیز متنوع تر هستند. ماشین لباس شویی های درب از جلو جز ماشین های اتومات هستند.

ماشین لباس شویی درب از بالا :

در این مدل، درب و دکمه های ماشین بالای آن قرار می گیرد. بیشترین فایده این مدل برای افرادی است که مشکلات حرکتی از قبیل درد در کمر و زانو هستند و نشستن برایشان دشوار است. یکی دیگر از مزایای این مدل به درب از جلو، قیمت کمتر و اقتصادی تر آن است. ماشین های درب از بالا نیز در گروه اتومات قرار می گیرند.

ماشین لباس شویی دو قلو :

ماشین لباس شویی های دو قلو جز دسته نیمه اتوماتیک ها هستند و علت نام گذاری شان حضور دو مخزن، یکی برای شستشو و دیگری برای خشک کردن است. تفاوت این مدل با ماشین های اتومات همین نکته است : دستگاه های اتوماتیک نیازی به شخص سوم برای قرار دادن لباس های شسته شده و خیس در خشک کن برای انجام فرایند خشک کردن ندارد. این مدل بیشتر برای شستن اقلامی چون پتو که شستن شان در ماشین های معمول سخت است استفاده می شود.
لازم به ذکر است که برخی مدل های دستگاه های دو قلو اتومات می باشند و هر دو مخزن می تواند برای شستشو مورد استفاده قرار گیرد.

ماشین های لباس شویی کامپکت :

نکته مثبت این مدل، سایز کوچک تر آن نسبت به سایر مدل های ماشین لباس شویی است. این دستگاه با عرض تقریبا 60 سانتی متر برای کسانی که فضای چندانی در محیط زندگی شان ندارند بسیار مناسب خواهد بود، چرا که کمترین جای ممکن را اشغال می کند. ماشین های کامپکت تمامی تجهیزات و ویژگی های یک ماشین لباس شویی معمولی را دارند و خشک کن شان برقی است.

ماشین لباس شویی های ادد واش :

ادد واش از جمله جدید ترین مدل های ماشین لباس شویی می باشد. همانطور که از نامش مشخص است، می توانید این ماشین ها را هنگام شستشو متوقف کرده و لباس جدید اضافه کنید.

راهنمای خرید ماشین لباس شویی
راهنمای خرید ماشین لباس شویی

شاید این مطلب برای شما مفید باشد : راز های خرید لوازم خانگی

نکات مهم در خرید ماشین لباس شویی :

میزان مصرف انرژی

یکی از مهم ترین فاکتور ها برای در نظر گرفتن هنگام خرید ماشین لباس شویی، میزان مصرف انرژی و آب آن می باشد. بر روی تمامی دستگاه های الکترونیکی برچسب انرژی مصرفی وجود دارد. دستگاه هایی که دارای A+++ هستند بهترین میزان مصرف انرژی را داشته و هر چه این مقدار پایین تر می آید مصرف انرژی بیشتر خواهد شد. به طور کلی ماشین های دارای میزان مصرف انرژی نزدیک به حرف A دارند مناسب و به صرفه خواهند بود.

اندازه و ظرفیت ماشین لباس شویی :

ماشین های لباس شویی با اندازه ها و ظرفیت های مختلفی تولید شده هر کدام برای بر طرف کردن نیاز های خانواده های متفاوت به بازار عرضه می شوند. شما باید با توجه به تعداد اعضای خانواده تان، ماشین مناسب را انتخاب کنید. رایج ترین ظرفیت ماشین های لباس شویی 5 تا 9 کیلو گرم می باشد. برای مثال یک دستگاه 5 یا 6 کیلویی برای خانواده ای دونفره کافی می باشد. اما خانواده هایی که 3 عضو یا بیشتر دارند، بهتر است از دستگاه های 7 کیلو به بالا استفاده کنند. برای خانواده های سنتی و پر جمعیت نیز تهیه دستگاه های 9 یا 9.5 کیلویی انتخابی طبیعی و منطقی خواهد بود.

مورد دوم فضایی است که می خواهید به ماشین لباس شویی تان اختصاص دهید. حتما پیش از خرید، اندازه گیری های لازم را از فضای مورد نظر و دستگاه انتخاب شده انجام دهید، و مطمئن شوید که فضایی اضافی برای سیم ها و اتصالات در نظر می گیرید.

علاوه بر برچسب انرژی، اگر دستگاه مورد نظرتان دارای ستاره انرژی باشد، به این معناست که دارای مصرف بهینه انرژی است. برای مثال این مدل دستگاه ها دارای حسگر رطوبت هستند، که هنگام فرایند خشک کردن لباس ها به صرفه جویی در مصرف انرژی کمک می کند : اتمام فرایند خشک کردن با تشخیص این حسگر خواهد بود، نه زمان تعیین شده از پیش.

در همین راستا، گواهی NSF نیز فاکتور مثبتی برای یک ماشین لباس شویی خواهد بود. حضور این گواهی، یعنی دستگاه 99 درصد باکتری های لباس هایتان را هنگام شستشو از بین می برد.

سرعت چرخش

این فاکتور سرعت استخراج آب از داخل ماشین و در نتیجه، سرعت خشک شدن لباس ها را تعیین می کند. اغلب ماشین های لباس شویی با سرعت 400 تا 1400 دور در دقیقه می چرخند و مدل های پیشرفته تر دارای دور چرخش 1800 دور در دقیقه می باشند. البته سرعت چرخش بیان شده برای یک دستگاه به این معنا نیست که فقط با همان سرعت کار می کند؛

بلکه سرعت چرخش می تواند بر ساس نوع لباس و پارچه، یا میزان خیسی تنظیم شود. برای مثال، 300 تا 500 دور برای لباس های نازک و 1000 دور برای پارچه های ضخیمی چون جین مناسب خواهد بود. به این ترتیب واضح است که هر مدل پارچه ای به سرعت چرخش بالا نیاز نداشته و در صورت انتخاب، می تواند باعث چروک شدن پارچه شود.

کنترل حرارت آب

بعضی از مدل های ماشین لباس شویی امکان تنظیم درجه حرارت آب دارند. این ویژگی برای زمستان ها که آب ورودی بسیار سرد است، یا گاهی بعضی لباس ها نیاز به آب گرم دارند در حالی که دسته ای دیگر باید با آب سرد شسته شوند، و در مواردی مشابه، حضور این قابلیت یک مزیت بزرگ به حساب می آید.

البته به یاد داشته باشید که برخی لباس های رنگی در صورتی که با آب داغ شسته شوند رنگ پس می دهند، پس بهتر است پیش از شستشوی هر لباس به نماد های دوخته شده در داخل آن توجه کنید.

اتصال به وای فای

بعضی از جدید ترین مدل های ماشین لباس شویی دارای قابلیت اتصال به وای فای بوده و دارای برنامه مخصوصی هستند که در صورت نصب آن بر روی موبایلتان می تواند اطلاعات و دسترسی های زیادی را در اختیارتان بگذارد. با این برنامه می توانید قابلیت های ماشین لباس شویی تان را فعال یا غیر فعال کنید، در زمان دلخ.واه و از راه دور ماشین را روشن کرده و سایر قابلیت های دیگر. همچنین اگر مشکلی پیش بیاید متوجه خواهید شد.

جنس محفظه داخلی

مطمئن شوید که محفظه داخلی ماشین لباس شویی انتخاب شده استیل باشد. چرا که استیل خوب به مرور زمان بو نخواهد گرفت، رنگش ثابت خواهد ماند، زنگ نمی زند و رطوبت جذب نمی کند، و به لباس هایتان نخواهد چسبید و در نتیجه لباس ها کپک نزده و آسیب نخواهند دید.

شاید این مطلب هم برای شما مفید باشد : خرید لوازم خانگی از بانه

تسمه ای یا بدون تسمه (Belt Drive یا Direct Drive ) :

این مورد، شاید در ابتدا چندان مهم به نظر نرسد. اما باید بدانید که ارتباطی مستقیم با میزان صدای تولیدی دستگاه دارد. ماشین لباس شویی های گران قیمت بدون تسمه هستند؛

در این مدل موتور در پشت محفظه قرار می گیرد و به جای اینکه با استفاده از تسمه، محفظه را به چرخش دربیاورد، به صورت مستقیم این کار را انجام می دهد. واضح است که در صورت غیبت تسمه صدای تولیدی و لرزش دستگاه کمتر خواهد بود. اما در ماشین های دارای تسمه، به مرور زمان، سایز تسمه افزایش پیدا کرده و همین مورد موجب لرزش زیاد دستگاه و تولید سر و صدا می شود.

به علاوه، حذف تسمه از ساختار دستگاه، اصطکاک را نیز کاهش می دهد، و در نتیجه مصرف انرژی بهینه تر شده و اصراف کمتری صورت می گیرد. نکته مثبت دیگر این مدل ماشین های لباس شویی، تشخیص وزن لباس هاست. اگر محفظه بیش از اندازه پر شده باشد، دستگاه متوجه شده و شستشو را شروع نمی کند؛ در صورتی که دستگاه های دارای تسمه قدرت این تشخیص را ندارند و با هر وزنی شروع به شستشو می کنند که این امر برای دستگاه آسیب زننده خواهد بود.

قابلیت های اضافی

علاوه بر نکات گفته شده، ماشین های لباس شویی مختلف دارای ویژگی ها و قابلیت های متنوعی و اضافه تری دارند که بعضی از آن ها بسیار کاربردی بوده و اطلاع داشتن از آن ها می تواند به شما در خریدتان کمک کند

حباب ساز : این قابلیت که جز جدید ترین ویژگی های اضافه شده به ماشین های لباس شویی می باشد، به وسیله یک دستگاه حباب ساز در ماشین انجام می شود که حباب هایی تولید کرده، حباب ها به عمق پارچه نفوذ می کنند و تمامی کثیفی و لکه ها پاک می شوند.

شستشوی سریع : همانطور که از نامش مشخص است، با انتخاب کردن این گزینه در زمان هایی که وقت تنگ است، لباس هایتان با سرعت بیشتری و در کمترین زمان ممکن شسته می شوند.

بخار : این قابلیت لباس هایتان را در معرض بخار قرار داده و هدف آن از میان بردن لکه ها یا بوی احتمالی لباس می باشد. این گزینه در مدل های پیشرفته تر و گران قیمت ماشین های لباس شویی مشاهده می شود و ممکن است برای هر کسی کارایی چندانی نداشته باشد.

به گارانتی توجه کنید

امروزه اغلب لوازم خانگی از لحاظ گارانتی دو حالت دارند : 1. گارانتی ندارند 2. حداقل 1 سال گارانتی دارند. در مواردی هم شرکت مورد نظر گارانتی های 2 تا 5 ساله ارائه می دهند. مانند بسیاری از لوازم خانگی و دستگاه ها، ماشین های لباس شویی نیز ممکن است ناگهانی از کار بیفتند. بنابراین توجه به گارانتی و مدت زمان آن، و همچنین اعتبارش اهمیت زیادی داشته و حضورش باعث اطمینان خاطر و آسایش ما خواهد بود.

نکته مهم در زمینه گارانتی، این است که موتور دستگاه دارای گارانتی جدا دارد و در برخی موارد، میزان گارانتی موتور از سایر بخش های دستگاه بیشتر است.

یک پاسخ

  1. لباس شویی های اتوماتیک که تایمر دار مکاویکی دارند را هم میت او دسط کار خموش کرد وپس از 90 ثانیه در ب را باز کرده وهگ میتوانید از اول شروع کنید هم ازجاییکه قطع کرده اید لباسشویی هایی که سیستم abc دارند automatic balance control که درصورت بالانس نبودن لباسها در ماشین اجازه بالا رفتن سرعت رانمیدهد که موجب خرابی بلبرینگها وکمک فنرها شود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لوازم خانگی
ورود ثبت نام

ثبت نام با موفقیت انجام شد ایمیل خود را برای تایید چک کنید.

در حال پردازش...